All Categories

Magične krpe od mikrofibera

Univerzalna mikrofiber krpa

 • Meka, neabrazivna krpa
 • Visoko upijajuća
 • Moguće suvo i vlažno čišćenje (sa ili bez hemijskih sredstava)
 • Dug vek korišćenja (upotrebe)
 • Sastav: Mikrofiber (80% poliester + 20% poliamid), 230gr/m2
 • Dostupne boje: svetlo zelena, svetlo plava
 • Dostupne dimenzije: ; 40×40cm

Maloprodajne cene:

CENA UNIVERZALNU MAGICNU KRPU 100 DIN + PDV 

CENA KRPE ZA POLIRANJE 150 DIN + PDV

CENA KRPE ZA STAKLO 150 DIN + PDV

Zainteresovanim firmama i preduzetnicima omogućavamo posebne pogodnosti za dalju distribuciju u vidu rabata i do 100%, pakovanjem po želji kupca.

Za dodatne informacije smo na raspolaganju.

Industrijski odmašćivač Dreumex solu cleaner

Solu Cleaner je izuzetno ekonomičan i efikasan za odstranjivanje mineralnih ulja i masti, bitumena, katrana i rđe. Proizvod naprskati na motore, komponente ili površine koje treba očistiti. Čim je prodrlo u  prljavštinu isprati sa vodom kako bi se rastvorilo i  odmastilo delove ili površinu i napravilo savršeno čistim. Nanosi se samo na materijale kao što su metali, kamen, cigla, beton, staklo itd. U slučaju sumnje, najpre treba izvršiti probno testiranje, a ne na očiglednom mestu. Nemojte koristiti na cinku (legura). Ne koristite blizu otvorene vatre (zavarivanje, itd.) Ili na vrućim površinama zbog požara. Samo za profesionalnu upotrebu. Sadrži naftu.

Pasta za pranje ruku, Dreumex Special 4.2l

Dreumex Specijal pasta za pranje srednje do teško zaprljanih ruku, predviđena za korišćenje u autoindustriji, metaloprerađivačkoj i građevinskoj industriji, odlično skida mast, ulje, naftne derivate, cement, rđu itd... Ne sadrži pesak, ekstra aktivan, bez rastvarača, prilikom pranja naneti malu količinu na mokre ruke.
Pakovanje od 4,2 litre

Dozeri (paste za pranje ruku)

Pumpice odnosno dozeri za paste za ruke omogućavaju veoma ekonomično trošenje paste, za svaku od naših pasti dovoljan je jedan pritisak kao dovoljna doza za jedno pranje ruku što iznosi oko 4ml, gde sa npr pakovanjem paste od 4,2 l dobijamo 1050 pranja ruku. Pumpicu možete premeštati dalje kad potrošite pastu.
U ponudi je i zidni metalni nosač i dve vrste pumpica.

Grafička pasta za ruke, Americol Yellow 4.5l

Americol Yellow je pasta za pranje ruku predviđena za grafičku industriju. Visoko efikasno sredstvo sa abrazivima prilagođenim koži i prirodnim sastojcima. Idealno pogodna za uklanjanje prljavština kao što su mast, katran, mastilo, lepak i boja. Odlične performanse oporavka kože. Sveži miris citrusa od prirodnih sastojaka.
Naneti malu količinu sredstva za čišćenje ruke u suvim rukama dok se prljavština ne popusti. Isperite čistom vodom ili ukloniti peškirom. Sušite ruke temeljito. Pakovanje dobro zatvorite i čuvajte pod hladnim temperaturama bez mraza.

Pakovanje od 4,5 litara

Industrijske krpe, pamučne, bele

Industrijske pamucne krpe. Nastaju u procesu sortiranje polovne garderobe čisto bele boje. Imaju odlicnu moc upijanja i ne ostavljaju tragove i dlacice prilikom brisanja. Koriste se za brisanje površina zaprljanih uljima,mastima, bojama i naftnim derivatima.
pakovanje 10 kg presovan paket

Industrijske krpe, pamučne, šarene

Industrijske pamucne krpe. Nastaju u procesu sortiranje polovne garderobe. Imaju odlicnu moc upijanja i ne ostavljaju tragove i dlacice prilikom brisanja. Koriste se za brisanje površina zaprljanih uljima,mastima, bojama i naftnim derivatima.

Zainteresovanim pravnim licima za dalju distribuciju omogućavamo povoljnosti u ceni i plaćanju, mogućnost i brendiranja pakovanja sa logom i podacima vaše firme.

Nitrilne rukavice

Nitrilne rukavice za jednokratnu upotrebu su univerzalne zaštitne rukavice bez pudera, plave boje, izdržljive, sa dobrom mehaničkom i izuzetnom hemijskom otpornošću. Ove rukavice za jednokratnu upotrebu karakteriše tanki sloj visokog stepena elastičnosti koji povećava osetljivost i komfor pri korišćenju, kao i površina sa reljefnom teksturom (microgrip) koja obezbeđuje bolje prianjanje kada se zahteva preciznost. Kombinacija svih ovih osobina čini da nitrilne rukavice imaju veoma široku primenu i budu jedne od najčešće korišćenih zaštitnih rukavica za jednokratnu upotrebu.

Industrijski ubrusi plavi

Papiri se mogu koristiti za sve namene čišćenja i dezinfekcije kontaminiranih površina, čišćenje prilikom štamparskih radova, čišćenje prilikom obrade drveta, brisanje u izgradnji i bojenju karoserija, brisanje u preradi metala, upijanje tečnosi, masti, ulja, vode, a idealan je za kuhinje, fabrike za proizvodnju i preradu životnih namirnica, kao i za čišćenje stakla i površina za poliranje. Primenljiv je i kao krpa za brzo brisanje ruku.

Svi papiri su Italijanskog porekla firme Lucart i u skladu su sa HACCP standardom.

 • Vrsta materijala: reciklirani papir
 • Broj slojeva: 3
 • Broj listova: 1000
 • Dimenzije lista cm (V x D): 36 x 36
 • Dužina rolne: 360m
 • Transportno pakovanje: 1 kom
 • Dozvoljen suvi kontakt sa hranom
 • Masa po komadu : 7,3

 

CENA 2380 DIN + PDV